Blog

13 apr 2015

Yogaweekend 4,5 en 6 september 2015

Geplaatst door with Geen reacties

“Mam”…. Waar ligt mijn gymbroek”? “Schat?…. Heb je mijn autosleutels ergens gezien”? Boodschappen doen. Wat zullen we eten? Volle agenda. Baan. Gezin.

Tijd om een pas op de plaats te maken. Even een weekend voor jezelf. Alleen jij. Yoga. Rust. Ruimte. Lekker eten in een mooie woonboerderij in een rustige omgeving in de Achterhoek.

Van 4 tot en met 6 september kan je genieten van een heerlijk weekend voor jezelf in een woonboerderij in de mooie en rustige Achterhoek. Bij mooi weer kan je zwemmen in de zwemvijver. Heerlijk in de tuin liggen en van de zon en het geluid van de tjilpende vogels genieten.

Maar ook bieden we tijdens dit weekend yogaworkshops afgesloten met een meditatie, gezonde maaltijden, stiltewandeling, kookworkshop. Even helemaal tijd voor jezelf.

’s Avonds is er bij het kampvuur tijd om met elkaar te praten onder het genot van een glaasje wijn.

De woonboerderij ligt in een prachtig rustig natuurgebied in buurtschap Meddo bij Winterswijk. Je voelt je hier één met de natuur. Overdag geniet je van de tuin en het bos. Hier is het nog écht stil en nog écht donker ‘s nachts. We kijken hier naar de flonkerende sterrenhemel, luisteren naar knetterend houtvuur liggend in een lekkere relaxstoel.
Dit gun je jezelf toch?

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Maria Wijnands via (06) 15 65 40 04 of mail haar via mca.wijnands@gmail.com.

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *