Over Maria

foto-mariawijnands

Als klein meisje was ik al bezig met veranderen van het uiterlijk. Mijn poppen moesten het ontgelden,  hen  werden  de haartjes geknipt en “opgemaakt”, toen met lipstick en poeder van mijn moeder.

Ik was gefascineerd door dat parelmoeren  doosje en dat mooie kleurtje dat mijn moeder zichzelf op de lippen smeerde.

Wij waren de jongsten van een grote familie, dus ik had veel oudere nichtjes en die hadden make up, getoupeerd haar en heel  leuke jurkjes…. Wat vond ik dat toen mooi….

Fascinatie

Die fascinatie is altijd gebleven en na vele omwegen  heb ik nu een eigen schoonheidssalon en wel aan de Van den Vondelstraat in Hof van Twente.

Een fijne sfeervolle salon, lekker warm in koude tijden en heerlijk koel in de zomer.

 Het  Vak

Voor mij is het vak schoonheidsspecialiste zeker niet alleen maar het uiterlijk waar je mee bezig bent. De huid, het gezicht is zeker heel belangrijk, het is het eerste wat je van iemand waarneemt en iedereen weet dat de eerste paar seconden bepalend zijn hoe je op de ander overkomt. Een gezond en stralend  verzorgd uiterlijk is toch echt wel een must.

Dit kan ik samen met U bereiken door bijzondere behandelingen met hoogwaardige cosmetica, voeding – en leefstijladviezen, tips en trucs voor thuis. Wat ik zo leuk vind aan dit vak is dat je altijd mensen blij maakt.  Ze gaan ontspannen en met een lekker gevoel weer naar huis ( en mooier).

 

5-elementen

De laatste jaren heb ik veel opleidingen gevolgd,  bijvoorbeeld over de Traditionele Chinese Geneeswijze, de 5-elementen-leer. Over voeding tot behoud van een perfecte gezondheid. Ook verschillende massagetechnieken heb ik geleerd.

Wat je met massage kunt bereiken is prachtig. Ontspannen, activeren, de energie laten stromen, afvalstoffen sneller afvoeren, goed voor het gezicht, maar zeker voor het hele lichaam.

Zie voor mogelijkheden de soorten behandelingen op de site.

Wenkbrauwen

Wat een specialiteit van mij is: wenkbrauwen.

Wenkbrauwen zijn erg bepalend en een paar haartjes  weghalen of bijtekenen maken al een groot verschil. Ook als u denkt geen wenkbrauwen meer te hebben, laat u verassen wat allemaal nog kan.

Make up

Na een behandeling krijgt u altijd als u dat wenst een gratis make up, met advies. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor make up advies. Met een paar leuke trucs kunt u er al heel anders uit zien!

Kwaliteit

Waar ik voor sta is kwaliteit,  alle aandacht en tijd voor u, geen telefoontjes of deurbel tussendoor. Ik werk uitsluitend op afspraak om alle rust te creëren waar u recht op heeft.

Afspraken kunt u telefonisch maken `smorgens tussen 8 en 9 en `savonds tussen 5 en 6. Uiteraard ook op andere tijden, maar dan zult u de voicemail moeten inspreken. Ik bel u dan z.s.m. terug.

Of via mail: mca.wijnands@gmail.com.

Mobiel: 06 15654004

Graag tot ziens in mijn salon!

Maria